Asım
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #45 : 02 Ocak 2013, 00:30:14 » |
|
-Bir sahis'in Malindan veya Mulkunden bir seyler aliniyor oda Tagut Mahkemesine Sikayet etmeye gidiyor ve biz diyoruz ki bu adam sirke dusmustur ve lakin eger o sahis kendisini IKRAH'ta zannediyorsa o Muslimandir Sirke dusmemistir cunku o kalbi ile Muslimandir ve Bazi Ulema buna Cevaz vermistir.
Bedo bu iddianın hükmü nedir? ;lakin eger o sahis kendisini IKRAH'ta zannediyorsa o Muslimandir Sirke dusmemistir cunku o kalbi ile Muslimandir ve Bazi Ulema buna Cevaz vermistir.
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #46 : 02 Ocak 2013, 00:44:42 » |
|
bedo siz buradaki Menheci Itikadi bu Sitenin Asli-Dini nasil Anlamis,5 senedir anliyamadin,4 gunde hakk meydana cikti Elhamdulillah diyorsun,Asima sen soyle senin inancin boyledir:
-Birinci sahis kufur Isleyen onu tekfir etmek Dinin Aslindandir.
-Ikinci sahis birincinin kufrunde subhe ederse,bunun tekfiri Dinin Usulunden dir[usuulud-diin}
-Ve ucuncu sahis ikincinin tekfirinde duraklarsa,{yani acik sirk ve kufur icin konusuluyor}birincide ve ikincide ILLET ayni olup,3'cu sahis 2'ci sahsi tekfir etmiyor,ve sizde bu 3'cu sahis Musluman,ve ayni oyle 2'ci yede anlatmak lazim cunku onun tekfiri USULDENDIR Diinin Aslindan degildir.
VAllahi we Billahi siz Allahin Dinini TURLU TAVA ettiniz,burdaki Kardesleri yorma Allahtan Kork.
Asima soyle senin inanc boyledir,eger dersen ki Hayir boyle degil ozaman tam KOR TAKLITCISIN "seyhini" tekfir etmen lazim benim yaptigim gibi.
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #47 : 02 Ocak 2013, 00:47:08 » |
|
-Bir sahis'in Malindan veya Mulkunden bir seyler aliniyor oda Tagut Mahkemesine Sikayet etmeye gidiyor ve biz diyoruz ki bu adam sirke dusmustur ve lakin eger o sahis kendisini IKRAH'ta zannediyorsa o Muslimandir Sirke dusmemistir cunku o kalbi ile Muslimandir ve Bazi Ulema buna Cevaz vermistir.
Bedo bu iddianın hükmü nedir? ;lakin eger o sahis kendisini IKRAH'ta zannediyorsa o Muslimandir Sirke dusmemistir cunku o kalbi ile Muslimandir ve Bazi Ulema buna Cevaz vermistir.
Asim bunu bana mi soruyoyorsun???
|
|
|
|
|
|
|
bedo
|
 |
« Yanıtla #48 : 02 Ocak 2013, 00:49:59 » |
|
Asim bey, lütfen bir konuyu bitirmeden digerine ziplamayalim. Size önce bana sordugunuz soruyu hatirlatmak isterim,
(alinti) 6. sefer astım diyorsun ama başka bir bölümden bahsediyorsun ben sana net soruyorum sende evet yada hayır de Sen ve askalanin bu konuda sorduğu ilk mesajın içindeki inancı kabul ediyormusun etmiyormusun ? ve bu tabi olduğun kimsenin İnancımı buna net cevap ver ona göre konuşalım.
Ben burada net bir sekilde anlattim inancimi.
Ve daha sonra Askalaniye sorugunuz soruya hatirlatmak isterim,
Askalani ozaman sen cevap ver, İlk mesajındaki iddiaların sahibi kimdir,bedo nun bahsettiği kişimi?
Bir bu meseleyi bitirelim, tekrar ikrah konusunda yeni baslikta acariz
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #49 : 02 Ocak 2013, 00:59:26 » |
|
Gozun gormuyormu bedo? iki sira yukirida oku Asima sizin Sapikliginizi yazdim,ve boylece Ummeti Sapikliga surukluyorsunuz.Allah Hakkinizdan Gelecektir InshAllah.
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #50 : 02 Ocak 2013, 01:13:57 » |
|
Asim Onlarin "seyhi" ve cemaatindan bir cogu, Eger bir sahsin malinndan bir seyler alinsa,ve o sahs kendisini IKRAH'ta zannediyorsa ve tagut mahkemesine malinin geri almasi icin sikayetetse bu sahis onlarda Muslumandir,sebep neymis? Kendini Ikrahta zannetigi icin {SUBHETUL IKRAH}.
Asim ve bir grup onun cemaatinden mahkemeye gideni tekfir ediyor ama onu tekfir etmiyenleri tekfir etmiyorlar,ve aralarinda biri birine Musliman diyorlar Kardes is diyorlar beraber yiyip iciyorlar, yasiyorlar,gel Asim bu Isin Icinden cik!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #51 : 02 Ocak 2013, 14:40:04 » |
|
bedo bu gun sizin Makedonyada olan "cemaatinizdan"bazi sahislara sorduk:El Kudsi'yi ve Cemaatini tekfir ediyormusunuz?Dediler ki bazilarimiz tekfir ediyor,ama "cemaatimizin"cogunlugu onlara{Hawaric-Gulaat-Tekfirci} Cemaati Hukmunu vermisiz.Helal et bedo, hepiniz tekfir etmiyorsunuz El-Kudsi Cemaatini,ama bu Cemaat sizde ve ben-{el-Askalani} Hawaric-Gulaat-Tekfirci,bizi boyle isimlendirdiniz,butun Avrupaya ve Balkanlara.bedo 5 senedir bu siteden istifade ediyorsun,hic mi utanmiyorsun,ve senin "kardeslerin"bu siteye Hawaric diyor sende onlara susuyorsun,sonra bu siteye gelip aga aga yazip ciziyorsun,VAllahi en azindan bu Sifat Munafik sifati.Allaha towbe et bu kardeslerden Helalik iste ve Hakka saril.Bana demis sin Gidip Geliyor,evet bedo batilden Kacip Hakka Gidiyorum InsAllah,sen nereye gidip geliyorsun!?bak bedo bu isler Gizli kalmaz,nekadar gizlensen Allah sizin gibileri meydana cikariyor,bu senin yaptigin is Mertlik,Durustluk degil,"Aferim"senin yaptigina,ve gidip gelmene!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|