el-askalani
|
 |
« Yanıtla #15 : 31 Aralık 2012, 20:00:35 » |
|
Melih Saygin baska bir sitenin ismi buraya yazmak yasak oldugunu bilmemistim,Siteden ozur diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
bedo
|
 |
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2012, 20:17:20 » |
|
askalani bu yazdiklarinizi Seyh'in ögrencisine gösterdim ve dediki davetulhaq forumunda okuyanlara yazabilirsin. Seyh Ebu Muhammed musrikleri tekfir ediyor ve musrikleri tekfir etmeyenide tekfir ediyor kesinlikle cehaletleri mazeretli degil bu insanlarin. Dediki diger makedonyada bircok kisi tevbe etti yaptiklarindan, yani Ebu Muhammedi tekfirlerinden. Bu yazilanlar dogru degildir burada Seyh bizi bir meseleyi anlatiyordu ve bu yazida oradan alinmistir dedi...
Bende tekrar sana soruyorum Askalani.
Ebu Muhammed yazdigi butun kitablari akide ile ilgili, simdi bana kitablarinda, senin bu söylediklerini destekleyen bir yazi göster. Eger bulmak uzun sürerse kitabin ismini ve sayfasini yaz. Eger senin bu yazdiklarin dogru olsaydi, ki dogru degil, o zaman bizde Ebu Muhammedi tekfir ederdik.
Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #17 : 31 Aralık 2012, 20:38:13 » |
|
Yukarda nakletigim yazi VAllahi onun soz ve onun yazi,onun kitaplari diyorsun,onun tek bir kitabi var,ve onu siz bile okumamis siniz,kime sorsam yok diyor hala okuyamadim,cunku okunacak bir kitab degil ki.Burada o sahis icin konuyu uzatmaya luzum gormuyorum,o adam Asluddini anliyamamis bir kisi,Tewhid-Akide uzere yanlisliklari cok,ve en son yanlisligi:
-Ikrah subhesi ile mali icin tagut mahkemesine giden Musluman sayiyor,sebeb neymis KENDINI IKRAH'TA ZANNEDIYORMUS. Bu yuzden senin "seyh"Musluman degil.
|
|
|
|
|
|
|
bedo
|
 |
« Yanıtla #18 : 31 Aralık 2012, 21:09:19 » |
|
Bak Askalani dogru söylüyorsun ben kendim onun kitablarini okumadim, ama eger bir kisi hakkinda birsey iddia ediyorsan bu kisinin kitablarindan aktararak söylersin. Bu sahis hala yasiyor ve kitablarida hala mecduttur ve 1 kitab degil benim bildigim 3 veya 4 kitabi var.
Bu site okuyuculari ve yöneticileri iftiraya ugramanin ne demektir cok oldugunu cok iyi bilirler. Yok kitablari calma iftirasi veya son zamanlarda tekfir listesi iftirasi.
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2012, 22:03:13 » |
|
Allah sana {AKIL}nasib etsin,sen kendi "hocanin" kitaplarini okumamis sin,kac kitabi var o kitabta ne yaziyor,haberin yok, iste buna KOR TAKLID DENIR,ve bana onun kitabini oku diyorsun,HAYRET. Ben Yakinen sana diyorum ki o adam musluman degil,InshAllah bu sitede Sabret,ve burdaki okunmus ve bu meseleri bilen Kardeslerden ogreneceksin. Bilmedigin seyleri sor ve InshAllah kisa zamanda cevabini alirsin,ben simdilik bu siteteden ve bazi Kardeslerden,onlarin cevaplarindan cok memnun um,InshAllah sende olursun. Bana cevap vermedin:
-Ebu Muhammaed ve onun cemaati ve sen, Seyh Ziyauddin El- Kudsiyi ve Onun Cemaatini niye tekfir ediyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
bedo
|
 |
« Yanıtla #20 : 01 Ocak 2013, 00:02:14 » |
|
Yaw Askalani niye tekfir ediyor El-Kudsiyi?
|
|
|
|
|
|
|
bedo
|
 |
« Yanıtla #21 : 01 Ocak 2013, 00:25:58 » |
|
Bizim inancımız şudur: Aslıddin sadece şirkten uzak durmak yetmez. Şirk işleyenleri mümin, müslüman olmadığına inanmak gerekir. Aksi halde aslıddini sağlamış değildir. Sadece şirkten uzak duracaksın ama şirk işleyeni tekfir etmeyeni tekfir etmeyeceksin, böyle olmaz. Niye şirkten uzak duruyorsun? Çünkü şirk işleyeni müslüman saymıyorsun, o da aslıddinden o da aslıddinden. İbrahim as önce puta tapanları tekfir etti. Önce puta tapanları tekfir edeceksin ve puttan uzak duracaksın.Ebu Meryem puta tapmayacaksın bu aslıddiden diyor. Ama puta tapanları tekfir etmeyenin cehaletini mazeret sayıyor. (bu yazi forumda kisa süreligine asilmisti, bende okumak icin kopyaladim. Bu yazinin son kismi)
Simdi Askalani bana Ebu Muhammed'in yukaridaki yaziya aykiri olan yazisini göster. Bende yukaridaki yaziyi harfiyyen kabul ediyorum. Bak eger sen bana Ebu Muhammed'in herhangi bir kitabinda yukaridaki meseleye aykiri bir söz söyledigini yazarsan, bizde tekfir edelim adami.
|
|
|
|
|
|
|
MUHAMMED ABDULHAK 1435
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Ocak 2013, 00:54:04 » |
|
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
• darimi ne guzel acikladi inanin cok sasiyorum bunlari gordukce bu tagut kafir alimlerden kafir imamlardan kafir seyhlerden kafir onderlerden pis belam kitab yuklu esseklerden ve kudurmus azili disli kuduz kopeklerden saptiricilardan tiksiniyorum ve negret bugz ediyorum ve tekfir ediyorum hepsi ayni bu silsile meselesinden kufre sirke dusuyorlar neymis birincisi asliddin ikincisi su ucuncusu bu aslinda birazcik tevhidi bilseniz hepsi asliddindendir sirk kosan kisi ve bu sirk kosan kisileri tekfir etmeyende kafirdir anlayin tagutun inkarin icinde tekfir etmek vardir yani bunu anlayin tekfir etmek asliddindendir yani zaten tekfir etmeyen musluman degildirki illet aransin inan boyle saptirici tagutlari gorunce tiksiniyorum utanmaz Allahtan korkmazlar zaten halk cahil sirke kufre sapmislar bu tagutlar yuzundende sapiyorlar iyice sirk batakligina batiyorlar ve utanmadan kufurlerine ayetlerden delil getirerek kendilerine temize cikarmak istiyorlar sizlerin yatacak yeriniz yok ey ahmak cahiller isler site acmakla kitab yazmlkala video konusmalar yapmakla dergiler yayinlamakla sohbetler etmekle olmuyor tovbe din kufunuzden sirkinden iman edin tevhidin iki ruknunude yerine getirin 26 smedir haq yayinlarini bu yonden seviyorum ve destekliyorum akidelerini dik duruyorlar ve taviz vermiyorlar
• nankor musrikler haq yayinlarindan akideleri ogrendiler ve utanmadan haq yayinlarini tekfir ederler okul askerlik ogretmenlik meselelerinde kafaya bak patates kesildigi icin askeriyede ve meclise girip cay ictigi icin ve ogretmenlikte isterse imza atmasin fakat islami anlatmadigi icin hepsinde tekfir ederler bu sozde seklefiler ve itikadsiz cihad eden sapiklar ama taguta muhakmeye gelince yok illet lazim yok ikrah varmi sorulur yok asliddinden degildir yuh size Allah c.c sizlerden razi olsun haq yayinlari ve davetulhaq ve imam ziyaeddin el-kudsi r,a imam seyfuddin el-muvahhid r,a imam abdurrahman el-muhacir r,a yolunuz acik olsun ve Allah c,c sizlerden binkere razi olsun it urur kervan yurur kendi pis kufurlerini gormezler ancak saldiri iftira tekfir ederler adamlar ucuncude ikrah varmi subu diye safsata yaparlar tekfirde duraklarlar inan biktim bu tagutlarin Allaha resullere sahabelere muvahhid alimlere muvahhid muslumanlara attiklari iftiralarindan cogu gunumuzde selef gecinen kafirler hemde taninmis bu konularda saparlar neymis ucuncu sahasa ikrah varmi diye sorulur ahmak cahil herif zaten ikrah birincidede gecerlidir dorduncu veya besincidede gecerlidir iste bukadar dinsizlesmisler kufurlerine sirklerine yama diye ikrahi cehaleti mazeret gorurler ve sirf bu pis fasid akidelri derki taguta muhakmede temyizde avukat tutmada avukata vekalet vermede ucuncu sahis dorduncu sahis tekfir edilmez derler utanin nekadarda sapittiniz isim vermiyorum zaten biliyorsunuz bu tagutlari
سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ • Allah C.C ŞÖYLE BUYURUYOR: • SELAM OLSUN AHIRETTE AllahIN SELAM VERDIGI MUMINLERE YASIN SURESI AYET 58 وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى • Allah C.C ŞÖYLE BUYURUYOR: • ESSELAMU ALA MEN-İTTEBE AL-HUDA (HİDAYETE TABİ OLANLARA SELAM OLSUN).TAHA SURESİ AYET 4 • SON DUAMIZ: الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ • Allah C.C ŞÖYLE BUYURUYOR: • ALEMLERİN RABBİ OLAN Allah-U TEALA-YA HAMD OLSUN FATİHA SURESİ AYET 1
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #23 : 01 Ocak 2013, 01:57:44 » |
|
Saiid ,Allah sizden Razi olsun ilminizi Artirsin,iste {bedo} benim Anlayisim bunlarin Anlayisi gibidir,benim kalbim bunlarin Cevaplariyla Itminan Buldu,sizin "hocanizin" felsefesinden biktim,Allaha sukur bu DAVETULHAQ siteyi bana buldurdu,basiretimi acti ve bana anlayis verdi ki artik ne sizin o sapik "hocayi"ne de hic kimseyi KORU KORUNE TAKLID ETMIYECEGIM. bedo towbe et kendine gel,sakinles,inaat etme,Dariminin-Sura'nin-Saiidin-Melih Saygin'in ve birkac kardesin daha ilmi sizin "hocanizin"ilminden cok cook daha ustun ve daha ziyade,Allah bu Sahislardan Razi Olsun ve her beladan Korusun,Amiin.
|
|
|
|
|
|
|
bedo
|
 |
« Yanıtla #24 : 01 Ocak 2013, 09:25:37 » |
|
ASKALANI BU 4. DEFA YAZIYORUM
(ALINTI) Bizim inancımız şudur: Aslıddin sadece şirkten uzak durmak yetmez. Şirk işleyenleri mümin, müslüman olmadığına inanmak gerekir. Aksi halde aslıddini sağlamış değildir. Sadece şirkten uzak duracaksın ama şirk işleyeni tekfir etmeyeni tekfir etmeyeceksin, böyle olmaz. Niye şirkten uzak duruyorsun? Çünkü şirk işleyeni müslüman saymıyorsun, o da aslıddinden o da aslıddinden. İbrahim as önce puta tapanları tekfir etti. Önce puta tapanları tekfir edeceksin ve puttan uzak duracaksın.Ebu Meryem puta tapmayacaksın bu aslıddiden diyor. Ama puta tapanları tekfir etmeyenin cehaletini mazeret sayıyor. (bu yazi forumda kisa süreligine asilmisti, bende okumak icin kopyaladim. Bu yazinin son kismi)
Simdi Askalani bana Ebu Muhammed'in yukaridaki yaziya aykiri olan yazisini göster. Bende yukaridaki yaziyi harfiyyen kabul ediyorum. Bak eger sen bana Ebu Muhammed'in herhangi bir kitabinda yukaridaki meseleye aykiri bir söz söyledigini yazarsan, bizde tekfir edelim adami.
ASKALANI 3. DEFA SORUYORUM
El-Kudsiyi nerede okudun tekfir ettigini? Ve neden?
Cok basit bir soru ve burada as.
ASKALANI 2. DEFA YAZIYORUM
Ebu Muhammed'in yukarida asdigim alintiya ters düsen 1 tane yazi, kitab ismi ver, BENDE TEKFIR EDEYIM ADAMI.
Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #25 : 01 Ocak 2013, 13:32:30 » |
|
Anlayana Sivri Sinek yeter,Anlamiyana Davul Zurla yetmez.
bedo,sen kendi "hocanin"okumadigin kitabini bana artik oku deme,siz o adami tagut mertebesine getirdiniz,onu helek ettiniz,hergun ona diyorsunuz ki,sen tek sin senin gibi alim dunyada yoktur,senin gibi Aslud-Dini anlayan yoktur,oda kendini begenip,kendisini de sizide helaka surukluyor.Allah sizlere hidayeti nasib etsin.
Bana sordugun soruya sana Darimi,Saiid, cevap verdiler,ama sen anlamiyorsan yada anlamak istemiyorsun,kabahat bizim degil. Allaha yemin ediyorum ki sizin "seyh" ve sizler Seyh Z. El- Kudsiyi ve onun cemaatini tekfir ediyorsunuz,bunu sizin agizlarinizdan bir kac sefer isitmistim,sonra Sancakta yasayan Yeni Pazar da Ebu Zeyd isminde olan biri sizin "seyhinizin"yakin dostu ona demistim Istambola gitmek istiyorum ve El-Kudsinin cemaatiyle tanismak istiyorum,VAllahi bana gitme dedi onlara niye sordum,dedi ki,ben oraya gittim onlarla gorustum ve bizim Menhec ve Itikad uzere degil ler ve onlari hic begenmedim,niye sordum,dedi ki onlarda islam Nuru yoktu ve Sunetten hicbir eser kalmamisti,onlarin giysileri kot pantolon ve Avropa hayati vardi,ve turkce bilmedigim icin Ingilisca konusuyordum onlarda iyi konusamuyordu,kalkip oradan ciktim,ve gitigime pisman oldum,ve bana tavsiye etti oraya gime dedi,sonra Danmarkada yasayan kosovali Ebu Muaaz'a sordum oda aynisini dedi,sonra bir kac kisiye daha sordom,hep ayni cevabi aldim,bazilariniz cok agir Laflar soylediniz,ama onlari burda aktarmam,Edebim izin vermiyor. TUKIYYE yapmana gerek yok bedo eger bu siteye Hayr icin gelmis isen,Istifade edeceksin InsAllah,Aksi halde burada Negatif sifatla Barinamasin.
|
|
|
|
|
|
|
bedo
|
 |
« Yanıtla #26 : 01 Ocak 2013, 14:09:14 » |
|
Askalani kimse kimseyi sakal, pantolon gibi seyler icin tekfir etmez, kusura bakma ama yok Yeni Pazar da Ebu Zeyd, kosovali Ebu Muaaz falan filanla kimse inandirilmaz. "Siz seyh tagut yaptiniz, sen tek sin senin gibi alim dunyada yoktur". Hep kuru laf. Yapmissiz etmissiz bicmissiz de kimse bu sözlerin nerede oldugunu yazamiyor.
Askalani bak yukarida SANA YAZDIGIM hicbirine cevap vermiyorsun sonra bana " bedo eger bu siteye Hayr icin gelmis isen,Istifade edeceksin InsAllah,Aksi halde burada Negatif sifatla Barinamasin. " diyorsun.
Cok komik
Bir daha yazayim, sen cevap vermemek icin direniyor, bende cevap almak icin direnicem.
ASKALANI BU 4. DEFA YAZIYORUM
(ALINTI) Bizim inancımız şudur: Aslıddin sadece şirkten uzak durmak yetmez. Şirk işleyenleri mümin, müslüman olmadığına inanmak gerekir. Aksi halde aslıddini sağlamış değildir. Sadece şirkten uzak duracaksın ama şirk işleyeni tekfir etmeyeni tekfir etmeyeceksin, böyle olmaz. Niye şirkten uzak duruyorsun? Çünkü şirk işleyeni müslüman saymıyorsun, o da aslıddinden o da aslıddinden. İbrahim as önce puta tapanları tekfir etti. Önce puta tapanları tekfir edeceksin ve puttan uzak duracaksın.Ebu Meryem puta tapmayacaksın bu aslıddiden diyor. Ama puta tapanları tekfir etmeyenin cehaletini mazeret sayıyor. (bu yazi forumda kisa süreligine asilmisti, bende okumak icin kopyaladim. Bu yazinin son kismi)
ASKALANI 3. DEFA SORUYORUM
El-Kudsiyi nerede okudun tekfir ettigini? Ve neden?
Cok basit bir soru ve burada as.
ASKALANI 2. DEFA YAZIYORUM
Ebu Muhammed'in yukarida asdigim alintiya ters düsen 1 tane yazi, kitab ismi ver, BENDE TEKFIR EDEYIM ADAMI.
Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
el-askalani
|
 |
« Yanıtla #27 : 01 Ocak 2013, 15:26:46 » |
|
Ben artik sana ne diyecegimi bilmiyorum,Imam Safinin r.a.sozu hatirima geldi,soyle demis:
-Her ne zaman Ulema ile Munakasa'ya girildi ise onlara galip geldim,ve laakin cahillerle her zaman onlar bana galib geldiler. Ben seni site mesullerine havale ediyorum,onlar nasil Munasib gorurse,o sekilde davransinlar,ben aradigim soruya cevap burada buldum,ve kalbim ITMINAN,benim tarafimdan bu konuya NOKTA. VURUYORUM.
|
|
|
|
|
|
|
MUHAMMED ABDULHAK 1435
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : 01 Ocak 2013, 16:30:18 » |
|
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
• el-askalani ben senin dediklerine inaniyorum ebu muaz denilen kafir ebu muhammed denilen kafir el-hazemi denilen kafir ebu ducane denilen kafir ebu hamza el-afgani denilen kafir kosava danimarka isvicre norvec avusturya ve almanya daha dogrusu avrupadaki ve hatta turkiyedeki cogu saptiricu kafir belamlar liderler imamlar haq yayinlarini tekfir ederler su yonden 1-neymis tagutun askeriyesinde patatates kesilir kufur islenilmedigi surece diye soyledikleri icin ve tagutun askeriyesinde ister kufur islenmesin cogaltiklari icin kafirdir derler 2-tagutun okullarinda cocuklari gonderen baba sorgusuz sualsiz tekfir etmedikleri icin tekfir ederler 3-taguti devlette sayet kufur sirk islenmezse ogretmenlik yapilabilir cevaz verdikleri icin tekfir ediyoruz derler 4-mecliste cay icilebilir dedikleri icin tekfir ediyoruz derler 5-kufur islemeye baskasina velayet verirler diye tekfir ederler 6-ve ziyaeddn el-kudsi doktorluk profluk unvanini kimden aldi kimden cevaz aldi nereye imza atti diye tekfir ederler 7-zaten coguda bu yonden tekfir ederler haq yayinlari bu tagutlari silsile yonunden taguta muhakemede ve diger kufurlerinde ve itikadsiz cihad edenleri haq yayinlari tekfir ettigi icin dusmanlik kin nefret bugz ederler
• ve bunlarin tagut kafir alimlerini seyhlerini imamlarini onderlerini tekfir ettigi icin onlarda tekfir ederler yani muslumana kafir dedikleri icin kendilerine gore kendileri muslumanlar ya saptirici tagutlar Allah c.c onlari kahretsin Allah c.c onlarin belasini versin nasilda sapitiyorlar nasilda saptiriyorlar taassupcu taklitci kafirler kafir atalar kafir imamlar kafir alimler kafir seyhler kafir onderler dinine iman eden sahte ilahlar sahte dinler edinen kafirler insafli olun hakka tabi olun kendiniz sapiksiniz bari cahil milleti saptirmayin muvahhid muslumanlara mani olmayin iftira atmayin tevhid ehli olup kufrunuzden sirkinizde tovbe edip tevhidin iki ruknunu tam yerine getirerek Allah c.c iman edin teslim olun itaat edin ve bu maddelerin coguda iftiradir maksat at camuru izi kalsin misali baska yapacaklari bisey yok kufurlerine sirklerine tugyanliklarina yama yaparlar yama bulurlar yama ararlar
• bu tagut kafir musrik saptiricilara gore illet kufur islemek degil oralari kufur kurumlari oldugu icin tekfir ederler halbuki tapu dairesine elektrik su gaz veya belediyeler veya otobusler veya diger resmi kurumlara girdiginde tağut kamalin putu var veya kufur soz konusanlar var bunla nasil hareket edecen tabiki sunnete uymadiklari icin tekfir etmezler sadece bunu mana bulurlar bende bizzat cok duydum dogrudur haq yayinlari davetulhaq sitesi sahipleri sunnette zaiftirler derler salvar cubbe sarik takmazlar misvak misk kullanmazlar derler fakat bu demek degildirki cahiller veya onemsemiyorlar sunneti fakat Allahin izniyle akidevi tevhidi yonden tagutlarin alimlerini hocalarini seyhlerini imamlarini onderlerini susdururlar bu dusmanlik neden biliyormusunuz cunku baska akidevi hata bulamiyorlar hemen ameli yonden elestirerek bunlarda cemaat olusumu yok sohbet yok kardeslik yok liderleri yok sunnet sifir sakal carsaf sarik salvar cubbe misvak misk nafile namazlar yok anlayacaginiz hem iftira hem ufak tefek bahaneleride insanlara anlatirlarki insanlar sogusun uzak dursun
• halbuki nankorler itikadi haq yayinlarinin kitablarindan ogrendi 26 senedir boyle dik duran hangi yayin evi vardi inanin kimse yoktu taa 26 sene evvel nasilki bu zamandada akide ozamanda ayniydi ve tagutlarda der zamaninda iste tevhid kitabinda taguta muhakmede hz yusuf a.s ornek vererek malin kaybinda avukat tutmada taguta muhakemeye cevaz verirdi derler ve kitablarda cogu sey degisti derler ve cihad hakkinda hicbir ne kitablari var nede bi gayretleri derler hatta cogu taguti sitelerde tartisirlar derler davetulhaq haq yayinlari der zulm edilen bi halk yok ve cihad eden musluman halk yok diye tartisirlar millete davetulhaqqi ve haq yayinlarini kotuleyerek nefret ettirmeye ve bu kitablari okutmamaya gayret sarf ederler ve devamli bu ziyaeddin el-kudsi kim derler hayali subu derler ve kitablarin cogu calinti derler ve kafalarinca lafir makdisinin ve kafir tartusinin kitablarini ornek verirler anlayacaginiz iftiradan ote gecmezler Allah c.c hepsine hidayet etsin ve gelsinler tovbe etsinlerde iman etsinler ve ifrat tefriti cahilligi ahmakligi birakin heva hevesinize seytana nefsinize uymayin kibiri nakorlugu birakin din kardesimiz olun kucaklasalim
• not: butun herkese uyariyorum Allah c,c rizasi icin tevhidi davetulhaqdan haq yayinlarindan ogrenin 40 yakin kitablari alin tek tek yavas yavas okuyun ders misali zaten isteyende bedava okuyabilir ucretsiz asili zaten sitede iyi okuyun anlayarak okuyun cunku inanin bu kitablara hayat memat meselesi ve cok guzel okunusu akisi super tabiki bunlari okuduktan sonrada diger muvahhid ehli sunnet ve selef alimlerin kitablarini alin okuyun kitab okumak ve tevhidi ogrenmek bilmek yasamak hem dunyanizi hem ahiretiniz kurtarir haq yayinlarini israrla tavsiye ediyorum ve davetulhaq yazilarida okuyun Allah c.c yolunuzu acik etsin ve Allah c.c sizlerden razi olsun ve Allah c.c sizlerin ve butun muvahhid muminlerin yardimcisi olsun
سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ • Allah C.C ŞÖYLE BUYURUYOR: • SELAM OLSUN AHIRETTE AllahIN SELAM VERDIGI MUMINLERE YASIN SURESI AYET 58 وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى • Allah C.C ŞÖYLE BUYURUYOR: • ESSELAMU ALA MEN-İTTEBE AL-HUDA (HİDAYETE TABİ OLANLARA SELAM OLSUN).TAHA SURESİ AYET 4 • SON DUAMIZ: الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ • Allah C.C ŞÖYLE BUYURUYOR: • ALEMLERİN RABBİ OLAN Allah-U TEALA-YA HAMD OLSUN FATİHA SURESİ AYET 1
|
|
|
|
|
|
|
Asım
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #29 : 01 Ocak 2013, 17:39:41 » |
|
bedo, bu sitede ebu muhammedin(makdisi),ebu meryemin küfürlerinin açık olduğu ve daha İslam'a bile girmediği ve müslüman olmadıkları açıklanmıştı.30 risalenin küfürlerle dolu olduğunu okursan görürsün,küfürlerini başkasından değil onun risalelerini okursan çokça bulacaksın basiretin varsa tabiki inş. http://www.davetulhaq.com/tr/forum/index.php?topic=9851.msg25805#msg2580Bu site okuyuculari ve yöneticileri iftiraya ugramanin ne demektir cok oldugunu cok iyi bilirler. son zamanlarda tekfir listesi iftirasi. alıntı bedo. Bu sitenin devamlı müdavimi olarak gözlemlediğim O listeyi yapan kimse davetulhaqla hiç bir ilişiği olmayan sıradan bir takipçi, kast ettiğin bazen değişik isimlerle girdiği ama yazıları aynı olduğu için bilinen muhammed abdulhak ise bunun liste halinde verdiği kimselerin akide konusunda sakatlıkları olduğu şirkleri küfürleri olduğu belli ama uygulaması yanlış ve bu takip ettiğim kadar davetulhaq sitesinin tarzı değil,hatta bu kişinin bazı yanlışlarını görüyordum fakat kendisi bazen yazıyor yazılarım siliniyor diyordu demekki silindiği için buraya nakledemiyorum onun için söyledikleri birçok şey doğru olabilir ama tabi yöneticiler daha iyi bilir ama o Kişinin davetulhaqqa nispet edilmesi ve her şeyi doğru zannedilmesine kapı açmamalıdır. Bakın bende bir üyeyim ama ebu muhammed,ebu meryemin müslüman olmadıklarını linkle yöneticilerin yazdıkları ile destekliyorum.
Yani bedo, komple yazdıklarını okuma zahmetine katlandım, yazdıkların tamamen çelişkili ve tutarsız, kimi neyi savunduğuna iyi bak bir dediğin bir dediğini tutmuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|